Followers

Sunday, 1 May 2011

DD BSHOP's POLICY

Assalamualaikum bloggers !

Dayana dan DJ di DD BSHOP ingin memaklumkan polisi baru DD BSHOP yang kami ubah bersebab.

Polisi baru kami :

1. Pembayaran dibuat SEBELUM kami mula membuat TEMPAHAN. 
Sebab : Kami nak tempahan tu serious, kalau macam sebelum ni, ramai yang tempah tapi lepas tu senyap je, maklumlah, tak bayar lagi kan, tapi kami pulak dah buat, kami hampa lah kan biar tergantung macam tu, inbox email penuh, file tak dapat delete lagi, so harap korang paham.

2. Tempahan BOLEH diubah, dengan syarat, HANYA SEDIKIT, bukan SEPENUHNYA.
Sebab : Banyak tempahan yang kami terima, dia bagi kami banyak gambar, dia kata PILIH mana2, tapi lepas kami pilih orang yang tempah ni sendiri tak suka gambar dia, so dia mintak tukar.
Kami mintak maaf, kami tak boleh nak tukar keseluruhan tempahan, sampai background semua nak kami tukar, font, dah jadi macam 2 item dah. Parah la kan.

Sebab lain ,

Dayana dan DJ akan melanjutkan pelaran ke peringkat lebih tinggi alhamdulillah, dalam bulan 6 nanti insyaAllah, jadi kami perlukan hanya SERIOUS BUYERS supaya masa kami tidak terbuang membuat tempahan orang yang tidak serious.

Harap semua memahami ! :)
Apa-apa pertanyaan, sila email kami,

ddbshop3@gmail.com

Terima kasih !

Thursday, 28 April 2011

PENTING !

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

DD nak cakap sikit ni sebenarnya .
Oleh kerana kebelakangan ni banyak tempahan yang kami tidak menerima sebarang bayaran , atau pun sebarang respon ,


So DD buat keputusan supaya anda yang pernah membuat tempahan tetapi tidak memberi sebarang respons atau mereka yang sudah menerima header atau sebagainya tapi masih tidak lagi mejelaskan bayaran yang dibuat ,
DD tak teragak-agak untuk menyiarkan nama anda di page DD atau pun blog personal kami berdua EYJALUKMAN dan HER STORIIE


DD memberi masa kepada anda semua untuk memberikan respons sama ada untuk meneruskan tempahan ataupun tidak dan  bagi mereka yang sudah dapat item yang mereka nak menjelaskan bayaran selama dua hari .


Jika anda masih lagi tidak memberikan sebarang respons,
Maka kami akan menyiarkan nama anda di page DD. Harap maklum ;)


TERIMA KASIH ;)


with love , DD

Wednesday, 13 April 2011

Pemberitahuan ;)

Assalamualaikum kawan kawan DD semua ;)


harap maaf kepada yang menempah sebab kebelakangan ini DJ and DAYANA busy ,
lagi2 dayana sebab dia ada interview .
harap anda semua bersabar ye jikalau terdapat apa-apa kelewatan .

kepada yang menempah ,
diharap anda semua sentiasa buka emel anda dan alert dengan emel kami .
kami menghadapi masalh untuk menyiapkan tempahan apabila anda tidak memberi respons yang secukupnya.
harap maklum .

kerjasama anda sangat dihargai .
TERIMA KASIH ;)

lots of love ,
DD

Monday, 21 March 2011

Tiada complaints lagi takat ini.

Assalamualaikum :).
Alhamdulillah selama DD BSHOP telah dibuka, DD belum menerima apa-apa bentuk complaint.

DD suka sangat bila rakan2 blogger bagi support dekat DD BSHOP yang baru lagi ni !
DD tak sangka banyak betul sambutan yang nak beli header lah terutamanya. 

DD suka! DD hargai sangat.DD ucap terima kasih dekat rakan blogger yang sanggup promote DD BSHOP dekat blog masing2. Merci beaucoup! Thank you! Terima kasih! Shukran!

With love,
Dayana and DJ.

Saturday, 19 March 2011

hello dear ;) *pemberitahuan

Assalamualaikum w.b.t ;)


DJ and DAYANA nak inform kami still lagi terima tempahan header , banner atau sebagainya .
namun demikian ,
dalam minggu ni kami busy sebab almaklum lahh ,
kami ni akan mengambil result SPM 2010 ,
insyaAllah pada 23 Mac ni ;)

diharap anda semua doakan kejayaan kami !
jangan lupa kan DD oke ?

with love ,
DD

Wednesday, 9 March 2011

ATIKAH GEMBIRA ,DD PUN SENANG HATI :)

Assalamualaikum.

semalam tengah sesedap blogwalking, ade msj kat shoutbox aku (shoutbox lagi). kali ni pasal iklan untuk header, banner, follow button and even shoutbox dari DD BShop. wahh. bukan main gembira nye aku, lantas terus hantar email utk tempah header kat DD BShop. ade dua org bestie yang manage DD BShop ni. Dayana and DJ. the one yang buatkan aku punye header ialah DJ. thank you DJ. sayang awak, muah muah!!


setelah baca je entry dia yang bertajuk Mari Singgah DD Bshop , kami happy sangat2 . 
thanks taw atikah ;)
nak baca entry dia selanjutnya , CLICK SINI


lovelovelove,
DD 

Tuesday, 8 March 2011

Cursor DD dah siap :)

Cursor baru DD dah siap

COMEL TAK? 

hehe, macam ni RM3 je oke!

email: ddbshop3@gmail.com

Monday, 7 March 2011

Walaupun baru seminggu, and CUTE CURSOR

Assalamualaikum semua :),
Walaupun baru seminggu DD BSHOP beroperasi tapi kami dah dapat feedback yang baik dari rakan blogger semua!

Hee, sebenarnye DD nak bagitau DD buat jugak cursor comel2, (taknak comel pun xpe, seram2 ke kan?)

DD tak sempat lagi buat DD BSHOP punye cute cursor,
kalau nk tengok contoh ada dekat

http://reasonsofreality.blogspot.com

Dayana baru buat :).

Nantikanlah cute cursor DD BSHOP sendiri oke!

Btw harga cursor sedang dibincang ;)

SUDAH BINCANG :), RM 3 sahaja, HARGA TETAP , takde range ;)

Header baru ni cantik lah!

Kata2 Hasanah yang baru menempah header dari DD :)


" Hopefully,,business korang sukses ea..pandai DD carik duit :)
nanti,,saye boleh tempah lagi :) "

DD suke sangat tengok header Hasanah !, click pada HEADER utk visit tuan blog oke!
Hasanah, kami cume gembira tengok orang suka blog d0rang cantik, hehe,
Terima kasih taw tempah dengan kami. InsyaAllah boleh tempah lagi,
kami InsyaAllah continue DD BSHOP sampai la yang termampu kami oke! 

With love,
Dayana and DJ

Sunday, 6 March 2011

Shoutbox Icon macam DD

Salam rakan2 semua :),
K0rg nak shoutbox icon macam DD tak?

Hehe yang DD punye tu DD buat main2 je tu, kalau nak lagi GEMPAK pun boleh!

Shoutbox ni harganye RM7, mahal lah sikit ye kwn2, sebabnye nak buat die complicated sikit,
Nak edit gambar nak tuka2 html and coding , tu yg jd RM 7 tu. DD buat DD punye pun amek mse sket,
lagilah nk kne ade k0wg punye shoutbox html lagi kn :)

Kalau k0wg nak shoutbox :), kowg email DD berserta info2 ni oke!
Ni DD kasi contoh dulu ikut hasil Shoutbox Icon DD okey:

1. Size gambar tepi shoutbox korang : (brape pixel)
Height - 200 px
Width - 200 px

2. Sertakan gambar k0rang nk pada shoutbox icon.

3. Korang nak tulis apa kat shoutbox icon?

4. Korang nak font jenis macamane??

5. Sertakan sekali HTML CODE shoutbox anda sekali :), DD pakai shoutmix,
Kalau korang taktau mcmne nak cari HTML code ni, k0rang Log In dekat shoutmix or cbox korang ke cari HTML code utk shoutbox tu oke :)! Buat yang dah ada dah shoutbox dekat blog, haa amek je html yang tu, its the same thing :)!
Gerenti ada punye, kalau tak tau jugak cari DD taw :).

With love,
Dayana and DJ
Ini Dayana buat utk diri sendiri, DJ bilakah anda mahu buat? hehehe :)

Saturday, 5 March 2011

Anym pun happy!

Salam,
DD rasa gembira sangat2 bila ramai pulak bagi sambutan tempahan banner dengan header kami yang murah aje ni.. huhu,


dayana from DD Bshop buat saya gembira

cube tenggok header and banner anim tu , kan comel tu kan , it's all from DD Bshop yang comel lagi gempak lagi menarik dan dan super awesome !

kalau korang nak boleh click that banner and ask them to make one for you , 

bayaran ? murah je babe , anim punya header plus banner just 8 ringgit , bayar through top up to dayana phone ,

simple like ABC right ? i call her dee , and dia baik , korang cakap je nak macam mane , she will do for yaa ,


Singgah link ni utk tengok full comment Anym untuk DD BSHOP.
Siap letak banner kami lagi! Sukenye DD :)!

DD Suka Hati kerana Iera gembira!

ini comment terbaru Iera, yang beli header kami :)

"terima kasih au :D
BAGUS SERVICE DDBSHOP NI :)
ira doakan kejayaan towk spm korang keyh!
jgn lpe doakan ira  skali yang baru nak tempuh exam taun ni,huhu :D
ira ske taw service ni,ira un tak taw  nak wat  header transparent sume ni jd nasiblah ada orng yang wat perkhidmatan ni, murah lak tu,coz ira ni bukan anak orang barada nak beli header mahal2,:)
hehe,tercerita kisah hidup plak kat sini,huhu,sowy au :)
sbb ira tgok blog len ada jgk wat perkhidmatan header ni tapi smpai ke rm 15 satu,xmampu la,huhu..
jadi thnkz again to korang ,
to dayana yg dtg lawat n follow blog ira first2,n to dj yg wat kan header ira,xsalah ira la kan?
so gud luck to both of u!<3
ira doakan towk kejayaan spm korang dan kedai korang akan lebih maju:D
T IRA POMOT KAT KWN2 YG NAK HEADER OK,SO SEE YOU AGAIN :D
rajin2 la lawat blog ira,hehe,takdelah,men2 je:D
nice to know both of u!
assalammualaikum..^-^"


IERA : http://nota-aquariusku.blogspot.com


Thanks Iera!


With love,
DD

Wednesday, 2 March 2011

DD gembira!!

Salam, semua :),

Kami, DJ dan DAYANA,
nak bagitau yang kami gembira sangat dapat mencantikkan blog semua dan bila orang yang menempah cakap mereka puas hati dengan hasil kerja kami!!
Sebenarnya hasrat kami memang nak cantikkan blog orang je,
Sebab tu ktrg pun jual murah2,
Kami bosan k0t d0k umah tunggu result, tapi InsyaAllah lepas result SPM, sampailah ke universiti dan kahwin kami akan sambung DDBSHOP ni sebab orang cakap kan practice makes perfect, of course la nanti ada lagi adik2 (kalau da tua nti kene panggil adik2 hehe) nak cantikkan blog mereka, kami SUKA HATI nak tolong!

So kalau alang2 dah visit follow lah ye, sebab mana tau, kami plan2 jugak nak jual benda2 lain masa akan datang nanti, insyaAllah.

Thanks for your visit!

With love,
DD.

jomlah buat tempahan header and banner dengan kami ! ;)

assalamualaikum w.b.t ;)

jom lahh tempah dengan kami .
harga pun berpatutan .
apa apa maklumat atau pertanyaan ,
anda boleh laa emailkan ke

ddbshop3@gmail.com

harga juga boleh dilihat di tab kami di atas .
terima kasih kepada mereka yang telah menggunakan servis kami ;)


with love ,
DJ and DAYANA

contoh contoh header lagi ;)

 







apa lagi , jom lahh tempah lagi ;)
ni buat2 contoh je .

with love ,
DD

Sunday, 27 February 2011

Product Terbaru - Follow Button

Salam pembaca :),

Nak bgtauu nii, DD BSHOP, ade buat bende baruuu,
hehe, iaitu follow button! weee~ kalau k0rg nak bole tempah, harga lebih kurang banner jugak,
tengok kat page harga oke :), follow button ni kami akan bagi berbentuk HTML,
k0rg hanya kene bagi k0rg punye BLOG ID
(kalau tak jmpe tekan design button kat blog k0rg or time k0rg nk post ppe ke kt link tu ada blog id),
ituu saje :), laen2 kami settlekan, k0rg kne add gadget berbentuk HTML dekat k0rg punye blog je,

Contoh macam ni (gerak2):

TRYLA CLICK tengok k0rg pegi kat mne :)





Kalau k0rg tamao yang gerak2 pun bole :) 

Friday, 25 February 2011

3D Transparent Banner





Salam,
Ini contoh simple transparent banner :),
'Her Storiie,x3' tu ada 3D effect taw. Dan banner ini transparent bermaksud bahagian yang putih itu akan 'blend in' dengan korg punya blog background!
Kalau anda nak yang macam ni juga, boleh lah inform kami,
email kami oke ;)

helo pembaca !

assalamualaikum w.b.t

ni antara contoh tambahan lagi untuk header .
apa apa , korang boleh laa buat pertanyaan kat email kami .
nanti DJ atau DAYANA reply ;)


opps , jangan lupa sertakan gambar yang anda nak letak and describe lahh apa apa yang patut untuk header anda nanti .
harga pun berpatutan , boleh dirunding okay .
anda senang , kami pun senang ;)

lots of love ,
DD

Thursday, 24 February 2011

Contoh Banner Bergerak

Salam, 


Contoh ini kami hanya buat simple aje, tapi anda boleh tempah yang lebih advance, 
Kami akan buat apa yang termampu :)


Banner seperti ini berharga RM 5,
Untuk tempahan, sila emel: ddbshop3@gmail.com
Info lebih lanjut tengok dekat Pages kami ye :).
Weehee~

assalamualaikum ;)

kami menerima tempahan header .
ni antara contoh header yang kami design .
apa apa harga boleh runding .
teehee ;)