Followers

Wednesday, 2 March 2011

DD gembira!!

Salam, semua :),

Kami, DJ dan DAYANA,
nak bagitau yang kami gembira sangat dapat mencantikkan blog semua dan bila orang yang menempah cakap mereka puas hati dengan hasil kerja kami!!
Sebenarnya hasrat kami memang nak cantikkan blog orang je,
Sebab tu ktrg pun jual murah2,
Kami bosan k0t d0k umah tunggu result, tapi InsyaAllah lepas result SPM, sampailah ke universiti dan kahwin kami akan sambung DDBSHOP ni sebab orang cakap kan practice makes perfect, of course la nanti ada lagi adik2 (kalau da tua nti kene panggil adik2 hehe) nak cantikkan blog mereka, kami SUKA HATI nak tolong!

So kalau alang2 dah visit follow lah ye, sebab mana tau, kami plan2 jugak nak jual benda2 lain masa akan datang nanti, insyaAllah.

Thanks for your visit!

With love,
DD.

4 comments:

Nora Shahaira said...

oo..murah je...akak..suka la..tapi..mcmana nak berurusan dengan adik2 kalian..

pape hal akak follow dulu..

sweet_apple said...

waaahh menarik :)

DD BShop said...

akak nora email sje oke :), dekat email kami iaitu (cehh)

ddbshop3@gmail.com


PS: Hii along :D!

Iera Lollies said...

mmg puas hati dgn hasil kerja dd:D