Followers

Saturday, 5 March 2011

Anym pun happy!

Salam,
DD rasa gembira sangat2 bila ramai pulak bagi sambutan tempahan banner dengan header kami yang murah aje ni.. huhu,


dayana from DD Bshop buat saya gembira

cube tenggok header and banner anim tu , kan comel tu kan , it's all from DD Bshop yang comel lagi gempak lagi menarik dan dan super awesome !

kalau korang nak boleh click that banner and ask them to make one for you , 

bayaran ? murah je babe , anim punya header plus banner just 8 ringgit , bayar through top up to dayana phone ,

simple like ABC right ? i call her dee , and dia baik , korang cakap je nak macam mane , she will do for yaa ,


Singgah link ni utk tengok full comment Anym untuk DD BSHOP.
Siap letak banner kami lagi! Sukenye DD :)!

No comments: