Followers

Sunday, 27 February 2011

Product Terbaru - Follow Button

Salam pembaca :),

Nak bgtauu nii, DD BSHOP, ade buat bende baruuu,
hehe, iaitu follow button! weee~ kalau k0rg nak bole tempah, harga lebih kurang banner jugak,
tengok kat page harga oke :), follow button ni kami akan bagi berbentuk HTML,
k0rg hanya kene bagi k0rg punye BLOG ID
(kalau tak jmpe tekan design button kat blog k0rg or time k0rg nk post ppe ke kt link tu ada blog id),
ituu saje :), laen2 kami settlekan, k0rg kne add gadget berbentuk HTML dekat k0rg punye blog je,

Contoh macam ni (gerak2):

TRYLA CLICK tengok k0rg pegi kat mne :)





Kalau k0rg tamao yang gerak2 pun bole :) 

No comments: