Followers

Cara Bayaran

Setelah membuat tempahan anda :),

Kami menerima bayaran dengan cara yang amat senang,
Tak payah transfer duit pun, anda hanya perlu topup ke no. kami.
(alaa, kan header and banner ni murah aje, tu yang topup je, senang kan...)
No. phone kami akan berikan dalam reply email kami nanti.

Kami boleh dipercayai sebab kami pun blogger juge, 
Ni URL kami kalau ada apa-apa okey,
Dayana: www.herstoriie.com
Dj: eyjalukman.blogspot.com

Nombor yang anda perlu topup bergantung kepada siapa yang membuat header/banner tempahan anda itu,
antara Dayana atau DJ. Kitorang tak tipu sesame sendiri sebab kitorang ni kawan baik, makan same, belajar same, tido same, kongsi rahsia2 besar same2 :).