Followers

Sunday, 6 March 2011

Shoutbox Icon macam DD

Salam rakan2 semua :),
K0rg nak shoutbox icon macam DD tak?

Hehe yang DD punye tu DD buat main2 je tu, kalau nak lagi GEMPAK pun boleh!

Shoutbox ni harganye RM7, mahal lah sikit ye kwn2, sebabnye nak buat die complicated sikit,
Nak edit gambar nak tuka2 html and coding , tu yg jd RM 7 tu. DD buat DD punye pun amek mse sket,
lagilah nk kne ade k0wg punye shoutbox html lagi kn :)

Kalau k0wg nak shoutbox :), kowg email DD berserta info2 ni oke!
Ni DD kasi contoh dulu ikut hasil Shoutbox Icon DD okey:

1. Size gambar tepi shoutbox korang : (brape pixel)
Height - 200 px
Width - 200 px

2. Sertakan gambar k0rang nk pada shoutbox icon.

3. Korang nak tulis apa kat shoutbox icon?

4. Korang nak font jenis macamane??

5. Sertakan sekali HTML CODE shoutbox anda sekali :), DD pakai shoutmix,
Kalau korang taktau mcmne nak cari HTML code ni, k0rang Log In dekat shoutmix or cbox korang ke cari HTML code utk shoutbox tu oke :)! Buat yang dah ada dah shoutbox dekat blog, haa amek je html yang tu, its the same thing :)!
Gerenti ada punye, kalau tak tau jugak cari DD taw :).

With love,
Dayana and DJ
Ini Dayana buat utk diri sendiri, DJ bilakah anda mahu buat? hehehe :)

No comments: