Followers

Sunday, 1 May 2011

DD BSHOP's POLICY

Assalamualaikum bloggers !

Dayana dan DJ di DD BSHOP ingin memaklumkan polisi baru DD BSHOP yang kami ubah bersebab.

Polisi baru kami :

1. Pembayaran dibuat SEBELUM kami mula membuat TEMPAHAN. 
Sebab : Kami nak tempahan tu serious, kalau macam sebelum ni, ramai yang tempah tapi lepas tu senyap je, maklumlah, tak bayar lagi kan, tapi kami pulak dah buat, kami hampa lah kan biar tergantung macam tu, inbox email penuh, file tak dapat delete lagi, so harap korang paham.

2. Tempahan BOLEH diubah, dengan syarat, HANYA SEDIKIT, bukan SEPENUHNYA.
Sebab : Banyak tempahan yang kami terima, dia bagi kami banyak gambar, dia kata PILIH mana2, tapi lepas kami pilih orang yang tempah ni sendiri tak suka gambar dia, so dia mintak tukar.
Kami mintak maaf, kami tak boleh nak tukar keseluruhan tempahan, sampai background semua nak kami tukar, font, dah jadi macam 2 item dah. Parah la kan.

Sebab lain ,

Dayana dan DJ akan melanjutkan pelaran ke peringkat lebih tinggi alhamdulillah, dalam bulan 6 nanti insyaAllah, jadi kami perlukan hanya SERIOUS BUYERS supaya masa kami tidak terbuang membuat tempahan orang yang tidak serious.

Harap semua memahami ! :)
Apa-apa pertanyaan, sila email kami,

ddbshop3@gmail.com

Terima kasih !

3 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

Mintak diri dulu, isk²... :(

m!SsRahEnA said...

salam..nk tempah header blh x?hope x menyusahkan dd bshop..

puterinuraqiliah said...

waaah! buat bisnesssss! I LOIIIKE!