Followers

Thursday, 28 April 2011

PENTING !

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

DD nak cakap sikit ni sebenarnya .
Oleh kerana kebelakangan ni banyak tempahan yang kami tidak menerima sebarang bayaran , atau pun sebarang respon ,


So DD buat keputusan supaya anda yang pernah membuat tempahan tetapi tidak memberi sebarang respons atau mereka yang sudah menerima header atau sebagainya tapi masih tidak lagi mejelaskan bayaran yang dibuat ,
DD tak teragak-agak untuk menyiarkan nama anda di page DD atau pun blog personal kami berdua EYJALUKMAN dan HER STORIIE


DD memberi masa kepada anda semua untuk memberikan respons sama ada untuk meneruskan tempahan ataupun tidak dan  bagi mereka yang sudah dapat item yang mereka nak menjelaskan bayaran selama dua hari .


Jika anda masih lagi tidak memberikan sebarang respons,
Maka kami akan menyiarkan nama anda di page DD. Harap maklum ;)


TERIMA KASIH ;)


with love , DD

3 comments:

Dayana AZ said...

Tindakan tegas setelah rasa tidak tahan ye harap paham hehe.. Dah lama dah hal ni, bukan baru lagi pun.. Harap maklum.

Haiqal Dongwo0n said...

kesian nya dapat costumer mcm tu :P

Oopss..Cikgu Cinta said...

cikgu cinta follow kamu..senng nak update pasai header comel2!!!