Followers

Cara Tempahan

Do drop us an e-mail for any requests or orders,


Cara-cara membuat tempahan:


1. Hantar emel ke alamat email ddbshop3@gmail.com untuk membuat tempahan.


2. Anda boleh menyerahkan kepada kami bagaimana header anda akan direka sesuai dengan blog anda.
Letaklah url blog anda ye supaya kami boleh jenguk2. Kami tak sombong ;)


3. Jangan lupa attachkan gambar anda, header background or banner background yang anda nak tu :),
Kalau anda tak nak susah2, anda sertakan sekali tema header/banner yang anda nak tu.

Contohnya macam ni:



Salam, DD,
Saya nak header blog saya iaitu http://reasonsofreality.blogspot.com
Tema: Cute

Tema Warna : Hijau dan Putih
Disertakan sekali gambar saya. (banyak keping lagi bagus, kami boleh pilih). 
Saya nak tulis atas header saya : HER STORIIE,x3 dan url saya di atas. Terima kasih DD, Sayang DD :D haha

Tema-tema lain seperti elegant, simple, beautiful, gothic. 
Anda pikir2 je sendiri :).


DD BSHOP's POLICY - NEW


1. Anda perlu bayar dulu, baru kami akan buat tempahan anda . Harga sila semak pada page HARGA KAMI .


2. Anda boleh minta kami edit hanya SEDIKIT daripada header anda contohnya, penukaran font, kami minta maaf tidak dapat ubah balik semua tempahan anda.