Followers

Saturday, 5 March 2011

DD Suka Hati kerana Iera gembira!

ini comment terbaru Iera, yang beli header kami :)

"terima kasih au :D
BAGUS SERVICE DDBSHOP NI :)
ira doakan kejayaan towk spm korang keyh!
jgn lpe doakan ira  skali yang baru nak tempuh exam taun ni,huhu :D
ira ske taw service ni,ira un tak taw  nak wat  header transparent sume ni jd nasiblah ada orng yang wat perkhidmatan ni, murah lak tu,coz ira ni bukan anak orang barada nak beli header mahal2,:)
hehe,tercerita kisah hidup plak kat sini,huhu,sowy au :)
sbb ira tgok blog len ada jgk wat perkhidmatan header ni tapi smpai ke rm 15 satu,xmampu la,huhu..
jadi thnkz again to korang ,
to dayana yg dtg lawat n follow blog ira first2,n to dj yg wat kan header ira,xsalah ira la kan?
so gud luck to both of u!<3
ira doakan towk kejayaan spm korang dan kedai korang akan lebih maju:D
T IRA POMOT KAT KWN2 YG NAK HEADER OK,SO SEE YOU AGAIN :D
rajin2 la lawat blog ira,hehe,takdelah,men2 je:D
nice to know both of u!
assalammualaikum..^-^"


IERA : http://nota-aquariusku.blogspot.com


Thanks Iera!


With love,
DD

1 comment:

Iera Lollies said...

thank you so much!:)
like it :)
akn wat satu entry khas untuk blog ni,tunggu yar:D