Followers

Sunday, 1 May 2011

DD BSHOP's POLICY

Assalamualaikum bloggers !

Dayana dan DJ di DD BSHOP ingin memaklumkan polisi baru DD BSHOP yang kami ubah bersebab.

Polisi baru kami :

1. Pembayaran dibuat SEBELUM kami mula membuat TEMPAHAN. 
Sebab : Kami nak tempahan tu serious, kalau macam sebelum ni, ramai yang tempah tapi lepas tu senyap je, maklumlah, tak bayar lagi kan, tapi kami pulak dah buat, kami hampa lah kan biar tergantung macam tu, inbox email penuh, file tak dapat delete lagi, so harap korang paham.

2. Tempahan BOLEH diubah, dengan syarat, HANYA SEDIKIT, bukan SEPENUHNYA.
Sebab : Banyak tempahan yang kami terima, dia bagi kami banyak gambar, dia kata PILIH mana2, tapi lepas kami pilih orang yang tempah ni sendiri tak suka gambar dia, so dia mintak tukar.
Kami mintak maaf, kami tak boleh nak tukar keseluruhan tempahan, sampai background semua nak kami tukar, font, dah jadi macam 2 item dah. Parah la kan.

Sebab lain ,

Dayana dan DJ akan melanjutkan pelaran ke peringkat lebih tinggi alhamdulillah, dalam bulan 6 nanti insyaAllah, jadi kami perlukan hanya SERIOUS BUYERS supaya masa kami tidak terbuang membuat tempahan orang yang tidak serious.

Harap semua memahami ! :)
Apa-apa pertanyaan, sila email kami,

ddbshop3@gmail.com

Terima kasih !

Thursday, 28 April 2011

PENTING !

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

DD nak cakap sikit ni sebenarnya .
Oleh kerana kebelakangan ni banyak tempahan yang kami tidak menerima sebarang bayaran , atau pun sebarang respon ,


So DD buat keputusan supaya anda yang pernah membuat tempahan tetapi tidak memberi sebarang respons atau mereka yang sudah menerima header atau sebagainya tapi masih tidak lagi mejelaskan bayaran yang dibuat ,
DD tak teragak-agak untuk menyiarkan nama anda di page DD atau pun blog personal kami berdua EYJALUKMAN dan HER STORIIE


DD memberi masa kepada anda semua untuk memberikan respons sama ada untuk meneruskan tempahan ataupun tidak dan  bagi mereka yang sudah dapat item yang mereka nak menjelaskan bayaran selama dua hari .


Jika anda masih lagi tidak memberikan sebarang respons,
Maka kami akan menyiarkan nama anda di page DD. Harap maklum ;)


TERIMA KASIH ;)


with love , DD

Wednesday, 13 April 2011

Pemberitahuan ;)

Assalamualaikum kawan kawan DD semua ;)


harap maaf kepada yang menempah sebab kebelakangan ini DJ and DAYANA busy ,
lagi2 dayana sebab dia ada interview .
harap anda semua bersabar ye jikalau terdapat apa-apa kelewatan .

kepada yang menempah ,
diharap anda semua sentiasa buka emel anda dan alert dengan emel kami .
kami menghadapi masalh untuk menyiapkan tempahan apabila anda tidak memberi respons yang secukupnya.
harap maklum .

kerjasama anda sangat dihargai .
TERIMA KASIH ;)

lots of love ,
DD

Monday, 21 March 2011

Tiada complaints lagi takat ini.

Assalamualaikum :).
Alhamdulillah selama DD BSHOP telah dibuka, DD belum menerima apa-apa bentuk complaint.

DD suka sangat bila rakan2 blogger bagi support dekat DD BSHOP yang baru lagi ni !
DD tak sangka banyak betul sambutan yang nak beli header lah terutamanya. 

DD suka! DD hargai sangat.DD ucap terima kasih dekat rakan blogger yang sanggup promote DD BSHOP dekat blog masing2. Merci beaucoup! Thank you! Terima kasih! Shukran!

With love,
Dayana and DJ.

Saturday, 19 March 2011

hello dear ;) *pemberitahuan

Assalamualaikum w.b.t ;)


DJ and DAYANA nak inform kami still lagi terima tempahan header , banner atau sebagainya .
namun demikian ,
dalam minggu ni kami busy sebab almaklum lahh ,
kami ni akan mengambil result SPM 2010 ,
insyaAllah pada 23 Mac ni ;)

diharap anda semua doakan kejayaan kami !
jangan lupa kan DD oke ?

with love ,
DD

Wednesday, 9 March 2011

ATIKAH GEMBIRA ,DD PUN SENANG HATI :)

Assalamualaikum.

semalam tengah sesedap blogwalking, ade msj kat shoutbox aku (shoutbox lagi). kali ni pasal iklan untuk header, banner, follow button and even shoutbox dari DD BShop. wahh. bukan main gembira nye aku, lantas terus hantar email utk tempah header kat DD BShop. ade dua org bestie yang manage DD BShop ni. Dayana and DJ. the one yang buatkan aku punye header ialah DJ. thank you DJ. sayang awak, muah muah!!


setelah baca je entry dia yang bertajuk Mari Singgah DD Bshop , kami happy sangat2 . 
thanks taw atikah ;)
nak baca entry dia selanjutnya , CLICK SINI


lovelovelove,
DD