Followers

Sunday, 27 February 2011

Product Terbaru - Follow Button

Salam pembaca :),

Nak bgtauu nii, DD BSHOP, ade buat bende baruuu,
hehe, iaitu follow button! weee~ kalau k0rg nak bole tempah, harga lebih kurang banner jugak,
tengok kat page harga oke :), follow button ni kami akan bagi berbentuk HTML,
k0rg hanya kene bagi k0rg punye BLOG ID
(kalau tak jmpe tekan design button kat blog k0rg or time k0rg nk post ppe ke kt link tu ada blog id),
ituu saje :), laen2 kami settlekan, k0rg kne add gadget berbentuk HTML dekat k0rg punye blog je,

Contoh macam ni (gerak2):

TRYLA CLICK tengok k0rg pegi kat mne :)





Kalau k0rg tamao yang gerak2 pun bole :) 

Friday, 25 February 2011

3D Transparent Banner





Salam,
Ini contoh simple transparent banner :),
'Her Storiie,x3' tu ada 3D effect taw. Dan banner ini transparent bermaksud bahagian yang putih itu akan 'blend in' dengan korg punya blog background!
Kalau anda nak yang macam ni juga, boleh lah inform kami,
email kami oke ;)

helo pembaca !

assalamualaikum w.b.t

ni antara contoh tambahan lagi untuk header .
apa apa , korang boleh laa buat pertanyaan kat email kami .
nanti DJ atau DAYANA reply ;)


opps , jangan lupa sertakan gambar yang anda nak letak and describe lahh apa apa yang patut untuk header anda nanti .
harga pun berpatutan , boleh dirunding okay .
anda senang , kami pun senang ;)

lots of love ,
DD

Thursday, 24 February 2011

Contoh Banner Bergerak

Salam, 


Contoh ini kami hanya buat simple aje, tapi anda boleh tempah yang lebih advance, 
Kami akan buat apa yang termampu :)


Banner seperti ini berharga RM 5,
Untuk tempahan, sila emel: ddbshop3@gmail.com
Info lebih lanjut tengok dekat Pages kami ye :).
Weehee~

assalamualaikum ;)

kami menerima tempahan header .
ni antara contoh header yang kami design .
apa apa harga boleh runding .
teehee ;)