Followers

Wednesday, 9 March 2011

ATIKAH GEMBIRA ,DD PUN SENANG HATI :)

Assalamualaikum.

semalam tengah sesedap blogwalking, ade msj kat shoutbox aku (shoutbox lagi). kali ni pasal iklan untuk header, banner, follow button and even shoutbox dari DD BShop. wahh. bukan main gembira nye aku, lantas terus hantar email utk tempah header kat DD BShop. ade dua org bestie yang manage DD BShop ni. Dayana and DJ. the one yang buatkan aku punye header ialah DJ. thank you DJ. sayang awak, muah muah!!


setelah baca je entry dia yang bertajuk Mari Singgah DD Bshop , kami happy sangat2 . 
thanks taw atikah ;)
nak baca entry dia selanjutnya , CLICK SINI


lovelovelove,
DD 

1 comment:

atkhzOkri said...

thanks DD BShop.
sayang korang!! =)